såsigt värre

Igår när vi skulle äta middag bad min mamma mig göra brunsås. Då jag inte hittade någon gjorde jag gräddsås istället, och sa att vi kunde hälla i lite soya. Vi hade ingen soya så min mamma sa:
- häll i såsen från köttet.
-Juste
, tänkte jag. Det blir juh gott. Sedan såg jag en flaska vin och tänkte att vin/whiskey såser brukar vara gott.
Min pappa hällde i lagom med vin och sedan tyckte han att vi skulle hälla i lite hel svartpeppar.
Från gräddsås till en otroligt god rödvinssås!! Ni måste pröva! Enkelt och gott :)
http://recept.nu/1.6237/malin_soderstrom/huvudratter/fisk_skaldjur/varprimorsallad_med_smorstekt_abborre/varmratter/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0